Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τραγωδία στην Κηφισιά: Ξαδέλφια 22 και 21 ετών τα θύματα του φρικτού τροχαίου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενα φρικτό τροχαίο, με δύο νεκρούς και έξι τραυματίες, συνέβη χθες βράδυ στην Κηφισιά. Δύο εξαδέλφια, 22 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι νέοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Γεωργίου Λύρα όταν δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά οκτώ άτομα συγκρούστηκαν. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες. Αρχικά η πυροσβεστική απεγκλώβισε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του, όμως στη συνέχεια ένα ακόμα που είχε τραυματιστεί υπέκυψε. Στο ίδιο τροχαίο, ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και άλλα πέντε ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΑΤ, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τα δύο εξαδέλφια έχει υποστεί κακώσεις που δεν κρίνονται σοβαρές, ενώ το τέταρτο άτομο που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική. Από το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν τραυματισμένοι οι τέσσερις επιβάτες του. Ο οδηγός έχει οροπαιδικά τραύματα στο χέρι, δύο επιβάτες φέρουν βαριές κακώσεις στο θώρακα, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους και ο τέταρτος που επέβαινε φέρει ελαφρές κακώσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ