Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Χρήστος Τσεμπεράς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος: «Ένας Συνάδελφος αφοσιωμένος στη Νέα Ερυθραία και στους ανθρώπους της, έρχεται κοντά στη ΄΄ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ.

Ο Χρήστος Τσεμπεράς, έχει διακριθεί για την υπηρεσιακή Συνέπειά του στον Δήμο μας, αλλά και για τη δυναμική θητεία του στο Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας.

Η καλή γνώση του για την λειτουργία του Δήμου, θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά την προσπάθεια για Σύγχρονη και Ανθρώπινη Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη».

Ο κ. Χρήστος Τσεμπεράς επεσήμανε: «Όλη μου η ζωή συνδέεται με τη Νέα Ερυθραία και για 28 χρόνια την υπηρέτησα ως δημοτικός υπάλληλος.

Η εργασιακή εμπειρία μου και η επαφή με τις εκάστοτε διοικήσεις του Δήμου μας καθώς και η αγάπη για τον τόπο μου, με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά.

Το 2014 εκλέχθηκα Τοπικός Σύμβουλος στην Νέα Ερυθραία, με τον Συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών».

Επειδή γνωρίζω τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του Δήμου μας από τη θέση του εργαζόμενου, του αιρετού αλλά και από την θέση του δημότη, αποφάσισα να συστρατευτώ και πάλι με το Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο για μια Διοίκηση Ισχυρή με Πρόγραμμα και Διαφάνεια».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ