Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Πολιτιστικές βραδιές στα «Μενάνδρεια 2018» από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Νέα Ερυθραία, στο πλαίσιο των Μενανδρείων 2018, φιλοξενεί στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 20:30 την Καλλιόπη Βέττα και τον Γιάννη Ιωάννου σε ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από τα άφθαρτα τραγούδια του Μίκη και άλλων σημαντικών συνθετών. (Είσοδος ελεύθερη)
Το 8ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της Κηφισιάς, υποδέχεται το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στην Νέα Κηφισιά στις 20:30, τον Χρήστο Δάντη για μια μοναδική συναυλία με ποπ-ροκ ακούσματα. (Είσοδος ελεύθερη)
Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 20:30 έρχεται ο θεατρικός μονόλογος «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώτη. Η Βερόνικα Αργέντζη ερμηνεύει το εμβληματικό έργο του μεγάλου μας ποιητή. (Είσοδος ελεύθερη)
Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 20:30 τα Μενάνδρεια φιλοξενούν το μεγάλο Μανώλη Μητσιά. Ο γνωστός καλλιτέχνης με τη μοναδική χροιά και την τεράστια ιστορία στο λαϊκό τραγούδι έρχεται για μια βραδιά ανασκόπησης της διαδρομής του στο τραγούδι με συντροφιά τον ίδιο τον κόσμο. (Γενική είσοδος 5 ευρώ)
Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 20:30, ο Δήμος Κηφισιάς τιμά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου σε παρουσίαση του Μάκη Δελαπόρτα. Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο και μεγάλα ονόματα στην σκηνή για μια βραδιά ανάμνησης αλλά και διασκέδασης. (Είσοδος ελεύθερη)
Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 20:30, η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς επιστρέφει στα Μενάνδρεια για μια βραδιά jazz, latin και ελληνικής μουσικής. Ο μαέστρος Φίλιππος Χίου και η 20μελής μπάντα υπόσχονται ένα όμορφο μουσικό οδοιπορικό. (Είσοδος ελεύθερη)

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ