Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Μπάμπης Τσέρτος και Γιώργος Κατσαρός στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότεροι από 3.000 θεατές απόλαυσαν χθες το βράδυ τη μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με το γνωστό καλλιτέχνη να ερμηνεύει αγαπημένα σύγχρονα και κλασικά ελληνικά τραγούδια. Το Φεστιβάλ συνεχίζεται με δύο βραβευμένες ελληνικές ταινίες και δύο σπουδαίες συναυλίες.

Απόψε, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα προβληθεί η δραματική ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Μικρά Αγγλία» (Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου Καλύτερης Ταινίας, Φωτογραφίας, Ήχου, Σκηνογραφίας, Ενδυματολογίας και Μακιγιάζ). Ακολουθεί την Κυριακή η συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο και τη Νάντια Καραγιάννη, που θα παρουσιάσουν ένα κεφάτο πρόγραμμα με επιλεγμένα λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Τη Δευτέρα, οι φίλοι του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη γνωστή ταινία «Ρόζα της Σμύρνης» (Βραβείο Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου Καλύτερης Ενδυματολογίας).

Την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, έρχονται στο Φεστιβάλ Γλυφάδας ο δημοφιλής και καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Κατσαρός και οι εξαιρετικές ερμηνεύτριες, Λένα Αλκαίου και Τάνια Τρύπη, για να συντροφεύσουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο με μοναδικά λαϊκά και κλασικά ελληνικά τραγούδια, υπό το φως της πανσελήνου!

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ