Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πάνω από 2.500 κόσμος στο πάρκο Α. Παπανδρέου, στη Νέα Ερυθραία την Καθαρά Δευτέρα!

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι δημότες κι όχι μόνο, έγιναν όλοι μια παρέα και γιόρτασαν τα παραδοσιακά Κούλουμα του Δήμου

Από νωρίς βρέθηκε στο πάρκο κι ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και διασκέδασε μαζί με τους πολίτες. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή και ευχαρίστησε, το προσωπικό του Δήμου και όλους όσοι συνέβαλαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τους χορηγούς, για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν, ύστερα από έναν σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέα Κουρέπη, με το χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών χορών του Δήμου μας υπό τη διδασκαλία της Δέσποινας Σκέρλου.
Στα παραδοσιακά κούλουμα την τιμητική τους είχαν οι λαγάνες, η πατροπαράδοτη φασολάδα, ο χαλβάς, ταραμοσαλάτα κι άλλα σαρακοστιανά εδέσματα, όπως ρεβύθια , φασολάδα κι άφθονο κρασί.
Την εορταστική διάθεση του κόσμου ανέβασε η παρουσία του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος με την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή του, διασκέδασε με τις επιτυχίες του, τον κόσμο μεταδίδοντας κέφι, χαρά και αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι.
Την εκδήλωση οργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού, που μερίμνησε και για τα παιδιά, καθώς animateurs και ξυλοπόδαρος ανέλαβαν να τα απασχολήσουν δημιουργικά.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ