Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Χιλιάδες πολίτες γιόρτασαν τα Κούλουμα στη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας γιόρτασαν με το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη τα Κούλουμα και υποδέχτηκαν τη Σαρακοστή στο παραδοσιακό γλέντι που έστησε ο Δήμος Αμαρουσίου για όλους, με σαρακοστιανά εδέσματα, χορό και τραγούδι, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».
Στο πλούσιο τραπέζι που προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου, όλοι απόλαυσαν τα Σαρακοστιανά εδέσματα και τις πατροπαράδοτες λιχουδιές ,αλλά και το απόλυτο ψωμί της ημέρας, τη λαγάνα, καθώς και άφθονο κρασί και αναψυκτικά.

Το κέφι απογείωσαν με τα τραγούδια τους οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Μαρία Σκουλά, Βασίλης Πάτσιος, Ειρήνη Τσοκουνιώτη, με τον Νίκο Ευβοιώτη στο βιολί και την εξαμελή ορχήστρα τους, σ’ ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα, από αποκριάτικους ρυθμούς, μέχρι λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Υδραίου.
Την εορταστική ατμόσφαιρα διάνθισαν με χορούς από όλη την Ελλάδα, τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και το χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τους συμπολίτες και ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Σαρακοστή» ανέφερε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει την «αγκαλιά του» για να είμαστε όλοι σήμερα εδώ, ενωμένοι και αγαπημένοι. Είμαστε όλοι μαζί, φτωχοί και πλούσιοι, όλοι όσοι αγαπάμε το Μαρούσι για να γιορτάσουμε μαζί ως μία μεγάλη οικογένεια.
Ότι συμβαίνει σήμερα εδώ, γίνεται με τη σημαντική συνδρομή των χορηγών μας, ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθειά μας και με την αμέριστη υποστήριξη και συμβολή των εθελοντών και των εργαζομένων μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ