Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ερυθραία: Άγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι άγνωστοι πυροβόλησαν ξαφνικά κατά αστυνομικών.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα, στη Νέα Ερυθραία, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή εξαπέλυσαν πυρά χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κάποιον.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με όσα αναφέρει το news24/7, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μόλις είδαν τη μηχανή με τα δύο άτομα στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Αγίων Σαράντα, τους έκαναν νόημα να σταματήσουν καθώς κρίθηκαν ύποπτοι. Τότε, άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και έφυγαν από το σημείο.

Ακολούθησε καταδίωξη αλλά οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι ο συνεπιβάτης έβγαλε ένα πολεμικό τυφέκιο, πιθανόν καλάσνικοφ και πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον των αστυνομικών, ενώ προτού τραπούν σε φυγή πέταξανε αμέσως ένα σακίδιο που είχαν μαζί τους.

Από το σημείο έγινε συλλογή τριών καλύκων των 7,62 χιλιοστών που έχουν αποσταλεί για βαλλιστική ανάλυση ενώ το σακίδιο, που ήταν άδειο, εστάλη και αυτό στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση, μήπως εξαχθούν τυχόν γενετικά υλικά των δραστών ή αποτυπώματα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ