Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μενάνδρεια 2020: Ο Χ-τύπος στην πρεμιέρα των εκδηλώσεων στην Κηφισιά – Ξεσήκωσαν το κοινό οι Charms [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον πιο δυναμικό τρόπο ξεκίνησαν τα φετινά Μενάνδρεια, οι καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς και ο Χ-τύπος έδωσε φυσικά το “παρών”.

Ο κορωνοϊός δεν κατάφερε να σταματήσει τον θεσμό που εδώ και χρόνια προσφέρει στους πολίτες της Κηφισιάς και όχι μόνο, στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης μέσα από ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μουσική, θέατρο και πολλά ακόμη.

Τη φετινή διοργάνωση άνοιξε το ξεχωριστό και αγαπητό στο κοινό συγκρότημα “Charms”, προσφέροντας στους παρευρισκομένους μια μουσική βραδιά βγαλμένη από άλλη εποχή. Η πρεμιέρα έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της πόλης το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου, όπου το θρυλικό συγκρότημα των ’60s με τους: Γιώργο Στρατή (drums – κρουστά), Τέρη Ιερεμία (πλήκτρα – τραγούδι), Κώστα Νικολόπουλο (κιθάρα), Γιάννη Σαρόγλους (μπάσο – τραγούδι) ξεσήκωσαν τους πάντες τραγουδώντας αξεπέρασετς ελληνικές επιτυχίες όπως το “Τρελοκόριτσο”, “Έλα πάλι έλα”, κ.λπ., αλλά και ξένα hits όπως το “Ι feel good”.

 

Φυσικά, η συναυλία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν την προστασία από τον κορωνοϊό. Θεατές και υπεύθυνοι της εκδήλωσης φορούσαν μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ επιβεβλημένες ήταν και οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των θέσεων.

 

Στα μέτρα προστασίας αλλά και στην προσπάθεια πραγματοποίησης της φετινής διοργάνωσης αναφέρθηκε και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, κα Λίλα Παπαδημητρίου σημειώνοντας μεταξύ άλλων: “Το πολιτιστικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν 18 χρόνια στην Κηφισιά, τα Μενάνδρεια, συνεχίζεται δυναμικά και φέτος. Αυτό εξαρτάται όμως από τη συνολική υπευθυνότητα και την ατομική ευθύνη. Έχω την πεποίθηση ότι η πολιτική ηγεσία και η επιστημονική – που διαθέτουμε με τόσο μεγάλη σύνεση – γνώση και συνέπεια, βοήθησε στο να σταθούμε όλοι όρθιοι μέσα σ’αυτό τον χαλασμό τον οποίο ζήσαμε. Μέσα λοιπόν σ’αυτή τη μελαγχολία των καιρών, και όταν όλα συνωμοτούν για να μη γίνει κάτι εμείς, οι συνεργάτες μου κι εγώ προσωπικά, προσπαθήσαμε να πραγματοποιήσουμε τα φετινά Μενάνδρεια.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ