Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα Απασχόλησης και Επανένταξης στην Αγορά Εργασίας του Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κηφισιάς, η Ημερίδα Απασχόλησης και Επανένταξης στην Αγορά Εργασίας που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κηφισιάς για τους ωφελούμενους ανέργους.

Η ημερίδα που διεξήχθη με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ.Γιώργου Θωμάκου και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων κ.Γιάννη Παντελεάκη, ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό από τον κ.Αλέξανδρο Σουλαχάκη, Διευθυντή Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης και Πληροφορικής, και την κα.Ζωή Παπαδάτου, Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού και επικεφαλής του Κέντρου Κοινότητας.

 

Κύρια εισηγήτρια της ημερίδας ήταν η κα.Μαρία Ευστρατίου, Κοινωνική Λειτουργός, Εργασιακή Σύμβουλος Αναζητούντων Εργασίας από το τοπικό κατάστημα Κηφισιάς του ΟΑΕΔ.

Μία σημαντική συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κηφισιάς και του τοπικού καταστήματος Κηφισιάς του ΟΑΕΔ με κεντρικό πυλώνα της συνεργασίας να είναι η εφαρμογή της διαδικασίας του Ατομικού Σχεδίου Δράσης, για τους ωφελούμενους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ πρώην ΚΕΑ) με προτεραιότητα την ένταξη τους στην αγορά εργασίας και κατ’ επέκταση της κοινωνικής τους ένταξης.

 

Στην πρώτη εισήγηση της ημερίδας η κα.Ευστρατίου, παρουσίασε την εφαρμογή της διαδικασίας του Ατομικού Σχεδίου Δράσης. Στη δεύτερη εισήγηση η κα.Ευστρατίου μαζί με τον κ.Δημήτρη Αποστολάκο, επίσης Εργασιακό Σύμβουλο Αναζητούντων Εργασίας του ΟΑΕΔ, παρουσίασαν τις ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης του ΟΑΕΔ και έδωσαν πληροφορίες για τους όρους των προγραμμάτων και την ομάδα στόχου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ