Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Κούλουμα με τον Γιώργο Μαργαρίτη στη Ν. Ερυθραία

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου στον καθιερωμένο πλέον χώρο του Πάρκου Ανδρέα Παπανδρέου (Εθνικής Αντιστάσεως & Οδυσσέα Ανδρούτσου) από τις 11:00 το πρωί θα υπάρχει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα αλλά και πολλές δράσεις για τα παιδιά.

Το επίλεκτο τμήμα του χορευτικού του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δήμητριος Βικέλας» σε διδασκαλία Δέσποινας Σκέρλου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.
Στη συνέχεια ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης με τη συνοδεία της ορχήστρας του θα τραγουδήσει μεγάλες δικές του επιτυχίες αλλά και παραδοσιακά τραγούδια. Μαζί του θα είναι η Αγνή Καλούμενου και ο Πέτρος Σκάρος.
Για τα παιδιά θα υπάρχουν παιχνίδια με έθιμα από όλη την Ελλάδα, αποκριάτικος στίβος δοκιμασιών, κυνήγι θησαυρού για μικρούς και μεγάλους, εντυπωσιακό πρόγραμμα με μαγικά και close-up κόλπα ενώ θα υπάρχει face-painting και μασκότ για φωτογραφίες.
Θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα με τη συνοδεία κρασιού και αναψυκτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ