Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Δήμος Κηφισιάς: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Οικονομικό Βοήθημα Πάσχα 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Οικονομικό Βοήθημα Πάσχα 2022 για τους οικονομικά ευάλωτους κατοίκους του Δήμου Κηφισιάς.

Στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού και της εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας καθώς και της προστασίας της δημόσιας υγείας των πολιτών και των εργαζομένων, βάσει Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου οι αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά θα στέλονται ηλεκτρονικά στο mail : [email protected] έως 14/3/2022 και αφορούν μόνο νέους αιτούντες. (Οι εγκριθέντες των Χριστουγέννων 2021 δεν κάνουν αίτηση για το Πάσχα 2022)

Για όσους το αίτημά τους δεν δύναται να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα προσέρχονται κατόπιν ραντεβού στην Κοινωνική Υπηρεσία της Δ/σης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού ,στην Κάτω Κηφισιά Μαρίνου Αντύπα 3, υποχρεωτικά φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας υγείας λόγω κορονοϊού. Είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό (PCR ή rapid test), όπως αυτό προβλέπεται στην σχετική ΚΥΑ,.

Προσκομίζοντας μέσα σε κλειστό φάκελο τα δικαιολογητικά και την αίτηση υπογεγραμμένη. Σε περίπτωση εκπρόθεσμης αίτησης ή προσκόμισης ελλιπών δικαιολογητικών η αίτηση θα θεωρείται απορριπτέα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ