Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Δήμος Κηφισιάς: Η μαγική Κοτοπούλη και το ξεσηκωτικό «Γνωστό Τρίο» σε δύο ψυχαγωγικές βραδιές

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία συνεχίστηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά.

Στις 10 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς ζωντάνεψε η ζωή της μεγάλης ιέρειας του θεάτρου Μαρίκας Κοτοπούλη. Η καταξιωμένη ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα απέδωσε τη σφοδρότητα των θυελλωδών συγκινήσεων της «δασκάλας» του θεάτρου μέσα από τον αριστοτεχνικά γραμμένο θεατρικό της μονόλογο. Δίπλα της πάντα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Η μυθιστορηματική ζωή της αντισυμβατικής πρωταγωνίστριας Μαρίκας Κοτοπούλη που πήγε κόντρα στην εποχή της βάζοντας πάνω από το ταλέντο της θεατρικής τέχνης εκείνο της ζωής.
Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Μενάνδρου Αχιλλέας Κουρέπης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Λίλα Παπαδημητρίου και άλλοι.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στην Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας δόθηκε με μεγάλη επιτυχία μια μουσική βραδιά από το «Γνωστό Τρίο».

 

 

Ένας περίπατος με Σμυρνέϊκα και Ρεμπέτικα τραγούδια ταιριασμένα απόλυτα με τη λαϊκή μας έκφραση.

Το “παρών” έδωσανο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Κυριάκος Μαρτάκης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου, ο ναύαρχος Μάρκος Μάστρακας, η τέως πρόεδρος της χορωδίας 1937 Δέσποινα Βανταλή, η πρόεδρος του Συλλόγου Απόλλων Μουσηγέτης Ολυμπία Μπισκίνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Κηφισιάς Διονύσης Κεκάτος καθώς και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου της Ένωσης Μικρασιατών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ