Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πληγέντες της Εύβοιας από τον Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κηφισιάς ανταποκρινόμενος στην ανάγκη όσων επλήγησαν από τη φονική πλημμύρα της 9ης Αυγούστου στην Εύβοια, έδειξε την έμπρακτη αλληλεγγύη του.

Ειδικόετρα, με τη βοήθεια των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης συγκεντρώθηκαν κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες), τα οποία είχαν ζητηθεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Έυβοιας.

Η παράδοση έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και την Πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας Δημήτρη Γιαννούτσο ο οποίος κατά τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου 2020 επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας και παρέλαβε σημαντική ποσότητα από τα συγκεκριμένα είδη.

Ο κ. Θωμάκος επανέλαβε στον Αντιδήμαρχο κ. Γιαννούτσο, τη δέσμευση που είχε δώσει στον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας, Γιώργο Ψαθά, κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους, τονίζοντας πως ο Δήμος Κηφισιάς είναι στη διάθεση των πληγέντων πολιτών του Δήμου τους, οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

[Φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ