Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Χαίρει της εκτίμησης όλων ο Δημήτρης Μπουρουτζήκας

Δημοσιεύθηκε

στις

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής ο Δημήτρης Μπουρουτζήκας

Ο Δημήτρης Μπουρουτζήκας είναι ο άνθρωπος που έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο ώστε να εδραιωθεί το επάγγελμα του γυμναστή στη χώρα μας. Ο ίδιος μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός ότι βοήθησε πολλούς νέους να πάνε από το πανεπιστήμιο σε ομάδες και σε κάθε πάγκο να βρίσκεται ένας έλληνας γυμναστής.
Έχει περισσότερα από 33 χρόνια καριέρας. Το 1986 ξεκίνησε από τον Αχαρναϊκό. Την επόμενη χρονιά πήγε στον Εθνικό. Το 1990 στη Δόξα Βύρωνα και το 1991 ξεκίνησε η “διάσημη” συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, καθώς ήταν ο μόνος εξειδικευμένος γυμναστής που υπήρχε εκείνη την περίοδο. Ακολούθησε η θητεία σε άλλες μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης κ.α..
Αυτό που εντυπωσιάζει με τον “Μπουρού” είναι πως μέσα στο τοξικό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει καταφέρει να πετύχει την καθολική αναγνώριση, τόσο για το επαγγελματικό του πεδίο, όσο και για τον χαρακτήρα του.
Ο Δημήτρης Μπουρουτζήκας είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Δύο γιους και μία κόρη.
Είναι κάτοικος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά της περιοχής. Έτσι, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 με την παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Νίκο Μπάμπαλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ