Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Το πρώτο Zografou 3×3 Xmas Basket Tournament “έρχεται” για καλό σκοπό την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει το 1st Zografou 3×3 Xmas Tournament φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για τους φίλους του μπάσκετ που θέλουν να συμμετάσχουν σε μια πραγματική γιορτή με πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα, διαγωνισμούς και δώρα.

Το τουρνουά θα γίνει την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλισίων «Αντώνης Φώτσης» και είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς η πόλη του Ζωγράφου συνδράμει και στηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Η συμμετοχή των ομάδων είναι δωρεάν.

Αντί συμμετοχής, όλες οι ομάδες (αλλά και οι φίλαθλοι) θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν παιδικά παιχνίδια (0-14 ετών), που θα διαμοιραστούν στα διάφορα ιδρύματα του Δήμου Ζωγράφου. Επίσης, ενισχύεται η προσπάθεια και ο αγώνας του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για την αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας. Την ημέρα της διεξαγωγής του τουρνουά θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό αλλά και εξειδικευμένοι συνεργάτες του Συλλόγου που θα εγγράφουν νέους εθελοντές.

Ηλικιακές κατηγορίες

U – 14 (δικαίωμα συμμετοχής οι γεννηθέντες το 2006 και έπειτα)

U – 18 (δικαίωμα συμμετοχής οι γεννηθέντες το 2002 και έπειτα)

18+ (δικαίωμα συμμετοχής οι γεννηθέντες το 2001  και πιο νωρίς)

Διαγωνισμοί

Βολών για U – 14 (σε μορφή knock out)

Τριπόντων (κοινός για U – 18 & 18+)

Δώρα για τους συμμετέχοντες

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν ως αναμνηστικό το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης. Κύπελλα – Μετάλλια για τις 3 πρώτες ομάδες της κάθε κατηγορίας, έπαθλα για τους νικητές του διαγωνισμού βολών (U – 14) & τον νικητή του διαγωνισμού τριπόντων (U – 18 & 18+)

Αίτηση Συμμετοχής

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60, Ζωγράφου, τηλ. 210 2134565) και από τις γραμματείες των τοπικών ομάδων (Ηλυσιακός Α.Ο., Ε.Φ.Α.Ο.Ζ., Άγιος Θωμάς).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ