Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Σε “γιορτινό κλίμα” οι επόμενες μέρες στον Δήμο Κηφισιάς – Οι εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κηφισιάς και φέτος πραγματοποιεί μια ολοκληρωμένη σειρά εκδηλώσεων για τους πολίτες και ιδιαίτερα για τα παιδιά που έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι εκδηλώσεις που ακολουθούν στον Δήμο είναι οι εξής:

  • Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Ελευθερώτριας (Θεοτοκόπουλου 2 & Αρεταίου, Κηφισιά – Πολιτεία) θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μικτής και Παιδικής Χορωδία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, υπό τη μουσική διεύθυνση και άγρυπνη καθοδήγηση του μαέστρου Θανάση Αρβανίτη. Η πολυμελής ορχήστρα Musica Nova θα πλαισιώσει τις χορωδίες.
  • Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στην Νέα Ερυθραία (Χαρ. Τρικούπη & Ηρώων Πολυτεχνείου) στις 12:00 οι Swingin’ Cats θα σκορπίσουν φωτεινά χαμόγελα, θα ομορφύνουν τη ζωή μικρών και μεγάλων μέσα από rock n’ roll, swing, shakes για να ξαναθυμηθούμε πως κάποτε ήμασταν όλοι παιδιά!
  • Την ίδια μέρα, στην Κηφισιά από τις 12:00 έως τις 15:00 η μία και μοναδική ραδιοφωνική παραγωγός και dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου θα μας παρασύρει με τις απίθανες μουσικές της στα decks του MUSIC 89,2 ζωντανά στο Εμπορικό Κέντρο “Shoppingland” (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου). Παράλληλα, από τις 12:00 έως τις 14:00, Μασκότ όπως οι Μίκυ Μάους, Μίνι Μάους, η Πέππα το Γουρουνάκι κ.ά στους δρόμους της Κηφισιάς θα προσθέτουν μια νότα ευτυχίας και χαράς για τα παιδιά. Ενώ, στις 12:40 η παιδική χορωδία των ταλαντούχων μικρών «Τροβαδούρων Κηφισιάς» θα δώσει μια ξεχωριστή συναυλία με γιορτινές μελωδίες, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Σιτώτη, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Λεβίδου.
  • Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 το Εμπορικό Κέντρο Κηφισιάς “Shoppingland” μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή για ένα κεφάτο χορευτικό party από τους Da Band, ένα 6μελές σχήμα upbeat μουσικών σε ένα δυνατό soul-funk πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει τους νέους και όσους…νιώθουν νέοι! Στη συνέχεια, στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο Κηφισιάς στις 17:00, η Έλενα Κουβαρά βάζει τη δημιουργική φαντασία της και μέσα από την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του παραμυθιού της «Ο Μελ ο Ραμπιές και η Κου η Μακαρόν» ξεπηδά η ψυχαγώγηση παιδιών 3-8 ετών, με παιχνίδια συλλογικής δημιουργικότητας.
  • Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 13:30 οι δρόμοι της Πόλης φορώντας τα γιορτινά τους υποδέχονται ζογκλέρ, ακροβάτες, φαντασμαγορικά shows και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες με ζωντανή μουσική από το Circo Cachivache στο Εμπορικό Κέντρο “Shoppingland”.
  • Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 η Φιλαρμονική «Ανδρέας Κατεβαίνης» του Δήμου Κηφισιάς ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα στο Εμπορικό Κέντρο “Shoppingland”, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ