Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

“Σφηνάκια γνώσης” για όσους βρεθούν στην ημερίδα ευαισθητοποίησης για τα ΑμεΑ στα Βριλήσσια!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ημερίδα με θεματικό τίτλο «(well)come to your senses» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (Αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος») με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για την καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας με κινητική αναπηρία και αναπηρία όρασης, ακοής και ομιλίας.

Η εκδήλωση ξεχωρίζει καθώς εφαρμόζει την καινοτόμο μεθοδολογία «knowledge shots/σφηνάκια γνώσης» που υλοποιείται αποκλειστικά από τη Μίλητος Α.Ε, όπου το περιεχόμενο, η γρήγορη διαδοχή των θεμάτων, η δυναμική των τοποθετήσεων και η μουσική που διακόπτει τους ομιλητές/τριες όταν υπερβαίνουν τα 7 λεπτά, επιτυγχάνουν μία μοναδική μαθησιακή εμπειρία. Εμπειρία που στοχεύει στην καταπολέμηση του κοινωνικού ρατσισμού και στιγματισμού που αναστέλλουν την ενεργή συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στον κοινό μας βίο.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της ιδιότητας της knowl ως Πολιτιστικός Φορέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων και θα την χαιρετίσει ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κ. Ξένος Μανιατογιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ