Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Πρότυπα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στα Πρότυπα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Δήμου Αμαρουσίου που αφορά παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών.

Τα Πρότυπα ΚΔΑΠ θα λειτουργήσουν από τη νέα σχολική χρονιά 2018 – 2019, ώστε μέσω της παροχής υψηλού επιπέδου ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας, τα παιδιά της πόλης να απασχολούνται δημιουργικά και ευχάριστα.

Η δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη από την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΑ), μέσα από την εφαρμογή της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα, ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες, άνεργες, αγρότισσες και πατέρες εφόσον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους.

Τα ΚΔΑΠ θα στεγάζονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων 8ο,15ο και 18ο και θα λειτουργούν από τη 1η Σεπτεμβρίου 2018 πέραν του διδακτικού ωραρίου ή του διευρυμένου διδακτικού ωραρίου, δηλαδή από τις 16:00 έως τις 20:00 κατά τους χειμερινούς μήνες.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα ΚΔΑΠ λειτουργούν από 20 Ιουνίου μέχρι 31 Ιουλίου κατά τις πρωινές ώρες, δηλαδή, από τις 8:00 έως τις 12:00.

Η πλατφόρμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για την υποβολή των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως τις 3/7/2018.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ