Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Συνεργασία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, πραγματοποίησε στο γραφείο του συνάντηση με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά-Αρχιπύραρχο, Ιωάννη Σταμούλη και με τον Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά, κ. Πέτρο Αλάμαρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία και τη συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τέθηκε από κοινού το πλαίσιο για μία σειρά δράσεων πολιτικής προστασίας οι οποίες περιλαμβάνουν ανοιχτές συναντήσεις που θα υλοποιηθούν από τη νέα σχολική χρονιά.

Οι συναντήσεις και οι δράσεις αυτές αφορούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, τους παιδικούς σταθμούς, τα μέλη των ΚΑΠΗ και γενικότερα τις κοινωνικές δομές του Δήμου και φυσικά τους πολίτες.

Σε αυτές θα τεθούν κρίσιμα και χρήσιμα ζητήματα πολιτικής προστασίας που μπορεί να αποδειχτούν σωτήρια, όχι μόνο στις καθημερινές πρακτικές, αλλά και για στην ίδια τη ζωή.

Τέλος, με πρωτοβουλία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατο εν ώρα καθήκοντος του Αρχιπυροσβέστη Σπυρόπουλου στο Μοσχάτο στις 24η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μία σεμνή τελετή, στις 11.00 π.μ., στη συμβολή των οδών Αρχιπυροσβέστη Σπυρόπουλου και Θεσσαλονίκης, στη μνήμη του Αρχιπυροσβέστη σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ