Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Στην 1η συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην πρώτη συνεδρίαση συγκρότησης σε σώμα του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για την τρέχουσα αυτοδιοικητική θητεία συμμετείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Ψηφιακών Εφαρμογών Βριλησσίων, Αλέξης Μαυραγάνης, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της ένωσης, μετά την εκλογή του στον κορυφαίο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στις εκλογές που προηγήθηκαν.

Ο κ. Μαυραγάνης συμμετείχε στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και ακολούθως της ΚΕΔΕ με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Αυτοδιοίκηση» που είχε ως επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη κ. Γιώργου Ιωακιμείδη, μετά την κοινή απόφαση που έλαβαν με τον Δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη για την ενεργό στήριξη του ψηφοδελτίου με τα ισχυρότερα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαυραγάνης δήλωσε: “Η συμμετοχή μου στον κορυφαίο θεσμό εκπροσώπησης και παρέμβασης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί τιμή για το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων αλλά και προσωπική, καθώς και σημαντική ευθύνη που με χαρά και διάθεση προσφοράς αναλαμβάνω.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ