Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Δυναμικό ξεκίνημα στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Παπαδημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο “Ηλέκτρα”, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Γιώργου Παπαδημητρίου.

Από την συγκέντρωση δεν έλειψαν οι πολιτικοί εκπρόσωποι, κυρίως από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Νίκος Δένδιας, η Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και η Άννα Καραμανλή.

Ακόμη, στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και ο Διευθυντής Υγείας του ΚΑΤ, Γιάννης Αλαμάνος.

Στην εκδήλωση που συντόνισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Γιάννης Καντέλης, όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Γ. Παπαδημητρίου, τονίζοντας το ήθος του και την αγάπη που τον διακρίνει για την πόλη του, το Ηράκλειο Αττικής.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου στο λόγο του ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που ήταν εκεί, καθώς και τους ομιλητές.

Από την ομιλία του δεν έλειψε ο σχολιασμός των κακώς κειμένων της νυν διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, αναφέροντας χαρακτηριστικά την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων χωρίς την απαραίτητη μελέτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ