Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Ονοματοδοσία Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Ιλίου σε «Βασίλειος Κουκουβίνος»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία του Δημαρχιακού Μεγάρου σε «Βασίλειος Κουκουβίνος», όπου ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, εφαρμόζοντας την υπ’ αριθμ. 226/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας με το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου.

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης των παρευρισκομένων, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα δίδεται και στην πράξη το όνομα του μεγάλου αναμορφωτή της πόλης μας στο Δημαρχείο του Δήμου μας. Σε ένδειξη αναγνώρισης του μεγέθους του, ως άνθρωπο και ως Δήμαρχο, με τις αρχές και τις αξίες που μας κληροδότησε, συνεχίζουμε δυναμικά το έργο που ξεκίνησε.»

Στη συνέχεια, ακολούθησε η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου κατά την έναρξή της τα παιδιά του αείμνηστου Δημάρχου, Δημήτρης και Πία, προχώρησαν σε δωρεά ενός απινιδωτή, στη μνήμη του πατέρα τους, με σκοπό να σωθεί η ζωή συνανθρώπων μας, όταν απροσδόκητα βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση.

Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων παρευρέθηκαν επίσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου από όλες τις παρατάξεις, παλιοί φίλοι και συνεργάτες του αείμνηστου Δημάρχου Βασίλειου Κουκουβίνου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ