Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Δράση πεζοπορίας και Καθαρισμού του Δάσους Φασίδερη στη Νέα Ερυθραία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με κεντρικό σύνθημα Προσέχουμε την Υγεία μας – Φροντίζουμε το Δάσος, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), το Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον και ο Δήμος Κηφισιάς συνδιοργανώνουν δράση Πεζοπορίας και Καθαρισμού του Δάσους Φασίδερη στη Νέα Ερυθραία την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 και ώρα 9:00.

Στόχος της δράσης που θα συνοδευθεί από καθαρισμό του Δάσους από ξερά χόρτα, κλαριά, μπάζα και απορρίμματα είναι η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Οικολογικού Πάρκου Νέας Ερυθραίας και του Δάσους Φασίδερη, καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη διατήρηση της ζωντάνιας αυτού του πανέμορφου σημείου.

Θα διατεθούν στους εθελοντές όλα όσα χρειάζονται για τον καθαρισμό (γάντια, σακούλες, κ.λπ.) ενώ επί τόπου θα βρίσκονται εργαζόμενοι και εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. και του Δήμου Κηφισιάς, προκειμένου να διευκολύνουν τους πολίτες.

Οδηγίες πρόσβασης:

Σημείο συνάντησης είναι το Οικολογικό Πάρκο Νέας Ερυθραίας, επί της Οδού Γυμναστηρίου παραπλεύρως του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ