Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Η Υπουργός Παιδείας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πόλη της Νέας Ιωνίας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο, επισκέφθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας είναι από τα πιο ιστορικά του Δήμου, και η παρουσία της κ. Κεραμέως ήταν σημαντική τόσο για τις δημοτικές αρχές, όσο και για τους καθηγητές και τους μαθητές.

Κατά την επίσκεψή της, η Υπουργός,  συνοδευόμενη από την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Αναστασία Γκίκα, συνεχάρη τον διευθυντή κ. Αθανάσιο Ράνιο και το προσωπικό του σχολείου για την θερμή υποδοχή και το εξαιρετικό περιβάλλον, ενώ πραγματοποιήθηκε μια εκτεταμένη συζήτηση παρουσία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας, κ. Δέσποινας Θωμαΐδου για ζητήματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η κ. Θωμαΐδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε μετά από πολλά χρόνια Υπουργό Παιδείας στην πόλη μας, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουμε ζητήματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα. Κρατάμε ως πολύτιμη εμπειρία τον ιδιαίτερα ειλικρινή διάλογο μέσα από τον οποίο οικοδομήθηκαν οι βάσεις για στενότερη συνεργασία Δήμου και Υπουργείου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ