Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

AVLONASTRAIL RACE 2023: Ορεινός αγώνας δρόμου με την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αυλώνας του Δήμου Ωρωπού ανοίγει την αγκαλιά του στο δρομικό κίνημα και στον αθλητικό τουρισμό και αποκαλύπτει τα κρυμμένα μυστικά του στην πανέμορφη και κατάφυτη βόρεια πλευρά της Πάρνηθας με τις βουνοκορφές της μικρής και μεγάλης Αρμενιάς που παραμένουν «άγνωστες» στο ευρύ κοινό, μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Με την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπού, της Κ.Ε.Δ.Ω. και της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνα διοργανώνεται για πρώτη φορά ο αγώνας δρόμου AVLONASTRAIL RACE 2023 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.
Αφετηρία και τερματισμός για όλες τις κατηγορίες θα είναι η ιστορική πλατεία του Αυλώνα (Πλατεία Ζυγομαλά) και θα διοργανωθούν τρεις αγώνες για όλες τις κατηγορίες δρομέων:
 
Αγώνας 2 χιλιομέτρων (για παιδιά 12-18 ετών). Εκκίνηση 10:00 (11/6). Έμπειροι δρομείς θα συνοδεύουν τα παιδιά και θα τα ενημερώνουν με χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τον αγώνα, την τακτική και την τεχνική αγώνων δρόμου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Αγώνας 12 χιλιομέτρων. Εκκίνηση 09:30 (11/6). Η διαδρομή έχει χαραχτεί στο βουνό «μικρό Αρμένι» σε υψόμετρο 564 μέτρα. Παράβολο συμμετοχής 10€.
 
Αγώνας 30 χιλιομέτρων. Εκκίνηση 09:00 (11/6). Η πανέμορφη, απαιτητική όσο και ασφαλής διαδρομή έχει χαραχτεί στο βουνό «μεγάλο Αρμένι» σε υψόμετρο 1.366 μέτρα. Αθλήτριες και αθλητές θα διασχίσουν κατάφυτα σημεία, θα περάσουν από ξωκλήσια, πηγές με πανοραμική θέα στον κάμπο του Ωρωπού και το νότιο Ευβοϊκό. Παράβολο συμμετοχής 20€.
Προθεσμία εγγραφής και εξόφλησης του Entry Fee είναι η Τρίτη 6 Ιουνίου 2023.
Από τα πρώτα 24ωρα που άνοιξαν οι εγγραφές η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς μέχρι σήμερα 26/5/23 έχουν γραφτεί περισσότεροι από 80 δρομείς, χωρίς να υπολογίζονται τα παιδιά στην 1η κατηγορία.
Πληροφορίες εγγραφής https://avlonastrail.gr/

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ