Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Επίσκεψη του Σ. Πέτσα στο Δήμο Ωρωπού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Δήμο Ωρωπού και έγινε δεκτός στο δημαρχείο από τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των Τοπικων Συμβουλιων και του προεδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ωρωπου Σπύρου Καυκοπουλου και της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ωρωπού ‘Αγκη Περγάλια.

Συζητήθηκε η πορεία των αναπτυξιακών έργων στο Δήμο Ωρωπού που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί και έχουν χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

 

Ο Γιώργος Γιασημάκης καλωσόρισε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια που έχει προσφέρει στον τόπο με την έγκριση χρηματοδοτήσεων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για μεγάλα έργα που θα αναβαθμίσουν τον τόπο.

Οι κατά τόπους αντιδήμαρχοι έθεσαν σειρά σημαντικών αιτημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες σε όλες τις Δημοτικές Κοινοτικές. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών άκουσε με ενδιαφέρον όλα τα ρεαλιστικά και χρόνια αιτήματα του δημάρχου και των αντιδημάρχων και υποσχέθηκε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων που υπάρχουν.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ