Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Το Our Festival επιστρέφει στο Χαλάνδρι από 26/7 έως 1/8

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Our Festival 7 παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης.

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Δήμος Χαλανδρίου εντάσσει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ ένα μικρότερο φεστιβάλ, εκφράζοντας εμπράκτως την επιλογή του να υποστηρίζει νέα καλλιτεχνικά σχήματα, τα οποία εκτός από την πρωτότυπη καλλιτεχνική τους δημιουργία αναπτύσσουν κοινωνική δράση στο πλευρό ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Ιδιαίτερα στην τρέχουσα κρίση λόγω της πανδημίας, που πλήττει σοβαρά τους καλλιτέχνες, η στήριξη νέων και μη προβεβλημένων δημιουργών αποκτά μεγαλύτερη σημασία για το Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Το Our Festival 7, που διαρκεί από τις 26 Ιουλίου έως τη 1 Αυγούστου είναι μια συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών, που παρουσιάζουν καθημερινά στη Ρεματιά περισσότερες από μία καλλιτεχνικές δράσεις από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών. Κατά τη διάρκειά του, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε θέατρο, μουσική, χορό, σινεμά, παιδικές παραστάσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη με δελτίο εισόδου από το viva.gr ενώ το ημερήσιο πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο μέρη για τα οποία απαιτείται ξεχωριστό δελτίο εισόδου, προκειμένου το θέατρο να αδειάζει και να απολυμαίνεται.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr. Απαιτείται διαφορετικό δελτίο εισόδου για το Α΄ και το Β΄ μέρος.

Η ώρα έναρξης ποικίλλει ανάλογα με την εκδήλωση. Δείτε σχετικά το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ