Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέος Πρόεδρος στο Δ.Σ. Χαλανδρίου – Ποιους ανέδειξαν οι δημαιρεσίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ανέδειξαν οι δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Χαλανδρίου την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, όπως προέβλεπε σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών.

Από τη διαδικασία εκλογή προεδρείου, νέος πρόεδρος του Δ.Σ. αναδείχτηκε ο κ. Ιωάννης Λαδόπουλος, επικεφαλής της συνεργαζόμενης με την διοίκηση παράταξης «Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι», ο οποίος και θα διαδεχτεί στη θέση του προέδρου τον κ. Γεράσιμο Λυμπεράτο.

Στη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. επανεξελέγη ο κ. Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, εκλεγμένος με τη δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση», ενώ στη θέση του γραμματέα, ο κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, από την παράταξη «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023».

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ανακοινώνοντας στο σώμα την υποψηφιότητα του κ. Λαδόπουλου υποστήριξε ότι η πρόταση της διοίκησης είναι «στην κατεύθυνση της αξιοποίησης αυτοδιοικητικών στελεχών με διαφορετική από εμάς άποψη ή πορεία στα κοινά, που ωστόσο η πολύχρονη συμμετοχή και ενεργή δράση τους στα κοινά της πόλης, αποτελεί εχέγγυο για μια επιτυχημένη θητεία».

 

 

Ευχαρίστησε δε θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γεράσιμο Λυμπεράτο εξαίροντας την καθοριστική συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, την προηγούμενη διετία. «Ο τρόπος που χειρίστηκε τα θέματα του Δ.Σ. και το κύρος του, προσέδωσαν κύρος στο θεσμό. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους προέδρους που είχε το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σίμος Ρούσσος.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Από τις ψηφοφορίες που ακολούθησαν την εκλογή του προέδρου, προέκυψαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Οικονομική Επιτροπή

Πρόεδρος: Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος

Τακτικά μέλη
Χριστούλη Έλενα
Γκάκας Σέργιος
Λυμπεράτος Γεράσιμος
Πράσσος Νικόλαος
Ευθυμίου Κωνσταντίνος
Τσιαμπάς Αθανάσιος
Θέος Γεώργιος
Καρατζά Κονδυλία
Αναπληρωματικά μέλη
Μαυρουδής Χάρης
Χριστουλάκης Δημήτριος
Λέρτα Ευτέρπη
Κιάκος Χρήστος
Κρανίδης Εμμανουήλ
Λάμπρου Δημήτριος
Οικονόμου Ανδρέας

 

 

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Πρόεδρος: Αθανασάτου Ιωάννα

Τακτικά Μέλη
Γερολυμάτος Κωνσταντίνος
Ευθυμίου Κωνσταντίνος
Λέρτα Ευτέρπη
Λυμπεράτος Γεράσιμος
Μαχαίρα Χριστίνα
Αγγελής Κωνσταντίνος
Αντωνιάδης Ιωάννης
Λάμπρου Δημήτριος
Αναπληρωματικά Μέλη
Θανασάς Αλέξανδρος
Χριστουλάκης Δημήτριος
Γκασούκα Δήμητρα
Αλεξανδρή Θεοδώρα
Κρανίδης Εμμανουήλ
Οικονόμου Ανδρέας
Καρατζά Κονδυλία

 

Και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στο πλαίσιο των δημαιρεσιών, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχόμενος σε όλους μια καλή και παραγωγική χρονιά προς όφελος της πόλης.

 

 

Τα φλουριά κέρδισαν ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Ιωάννης Λαδόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κιάκος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ