Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Για πρώτη φορά Φεστιβάλ Stand-Up Comedy στο Χαλάνδρι!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το 1ο Φεστιβάλ Stand-Up Comedy. Το πρώτο αυτό εγχείρημα αποτελεί μια ευκαιρία για το κοινό του Χαλανδρίου – και όχι μόνο – να έρθει σε επαφή με το ανερχόμενο και άκρως διασκεδαστικό είδος κωμωδίας, το οποίο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχει μεγάλη άνθηση σε όλη την Ελλάδα.
Η Stand-Up Comedy βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό και ο κωμικός μπορεί να υπεραναλύει λεπτομέρειες της καθημερινής συμπεριφοράς, να βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, να αυτοσαρκάζεται και να καυτηριάζει … το οτιδήποτε! Χιούμορ, σάτιρα, αυτοσχεδιασμός, και έξυπνες μιμήσεις, από καταξιωμένους στο είδος ηθοποιούς.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 4, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στον κινηματογράφο «Αθηνά» (Διον. Σολωμού 18, Χαλάνδρι) και η είσοδος σε αυτές θα γίνεται μόνο με πρόσκληση εισόδου από την πλατφόρμα της VIVA.GR
Η Δ/νση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου ευελπιστεί να καθιερώσει το Stand-Up Comedy στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και να αναδείξει μέσα από αυτές τις παραστάσεις και ανερχόμενους καλλιτέχνες που διαθέτουν το ταλέντο και τη διάθεση να διακριθούν.
Δ/νση Πολιτισμού Δήμου Χαλανδρίου
Τηλ. 210 6820464

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ