Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Προχωράει η διαδικασία παραχώρησης στρεμμάτων από τα Στρατόπεδα Χαϊδαρίου στους δημότες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια σημαντική και καρποφόρα συζήτηση για τον Δήμου Χαϊδαρίου διεκπεραιώθηκε μεταξύ του Δημάρχου, κ. Βαγγέλη Ντηνιακού και τον Γ.Γ. Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνιο Οικονόμου.

Ο Δήμαρχος ήταν συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Βασίλη Καρατζαφέρη, ενώ στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος και συναρμόδιοι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί.

Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε το αίτημα του Δήμου Χαϊδαρίου για την παραχώρηση στη χρήση των κατοίκων της πόλης της έκτασης των 66 στρεμμάτων από τα Στρατόπεδα Χαϊδαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η στάση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας ήταν πολύ θετική για την ταχεία ολοκλήρωση της παραχώρησης, με αποτέλεσμα να συμφωνηθεί η άμεση υποβολή από τον Δήμο Χαϊδαρίου όλων των συμπληρωματικών τεχνικών στοιχείων, σχεδιαγραμμάτων κ.λπ. που απαιτούνται.

Τέλος, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην εκτέλεση των αντιπλημμυρικών έργων περιμετρικά του Στρατοπέδου για την προστασία της γύρω περιοχής, η οποία επίσης θα επιταχυνθεί.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ