Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Συνεργασία της Ζ. Μακρή με τον αναπλ. Δήμαρχο Φυλής για τη λειτουργία του Ειδικού Γυμνασίου

Δημοσιεύθηκε

στις

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να λειτουργήσει, από τον προσεχή Σεπτέμβριο, αυτό το στολίδι», διαβεβαίωσε τον Αναπλ. Δήμαρχο Νίκο Χατζητρακόσια, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, αναφερόμενη στο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων.

Η Υφυπουργός επιφύλαξε εγκάρδια υποδοχή στον συμπατριώτη της (από το νομό Μαγνησίας) Αναπλ. Δήμαρχο και επικοινώνησε με την ΑΕ Κτιριακές Υποδομές (ΚΤ.ΥΠ), προκειμένου να μεριμνήσει για την επίπλωση του νεοανεγερθέντος σχολείου.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζητρακόσιας ευχαρίστησε την Υπουργό για την εγκάρδια υποδοχή και το ενδιαφέρον της και τη διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Φυλής, μετά από σχετική κατεύθυνση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, θα συνδράμει την προσπάθεια για τη λειτουργία του Ειδικού Γυμνασίου, από το επόμενο σχολικό έτος.

 

 

 

«Άλλωστε το σχολείο χωροθετήθηκε από το αμέριστο ενδιαφέρον του Δημάρχου για τα παιδιά ΑΜΕΑ και ολοκληρώθηκε χάρη στην πετυχημένη συνεργασία του Δήμου Φυλής με την ΚΤ.ΥΠ ΑΕ και το Υπουργείο Παιδείας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζητρακόσιας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ