Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Σύλλογος “ΑΡΙΩΝ ΦΥΛΗΣ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Βασιλόπιτα του Συλλόγου “ΑΡΙΩΝ ΦΥΛΗΣ” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024 έδωσε το “παρών” και τις ευχές του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος είχε και τη χαρά να βραβεύσει μια από τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στην οποία κι ευχήθηκε να έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στους Αθλητές, το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκε επίσης να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και διακρίσεις.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά,ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής & Βουλευτής κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Μαυροειδής, κ. Γιώργος Αβράμης, κ. Χρυσούλα Κουράση, κ. Σταμάτης Σερέπας, κ. Μηνάς Ζέρβας καθώς και αντιπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, συνεργαζόμενων οργανισμών και εταιρειών όπως ο αντιπρόεδρος του Γ.Α.Σ. Εύνικος κ. Στάθης Φρίμας, η Πρόεδρος κ. Ρούλα Λεβαντή και η Γραμματέας κ. Ιωάννα Τσίγκου από το Μουσικό Όραμα, ο Πρόεδρος του Εθνικού Πανοράματος κ. Φάνης Μαλανδρίνος, η ιδιοκτήτρια του Εκπαιδευτικό Κέντρο Γλωσσών Μαρία Γιαχαλή κ. Μαρία Γιαχαλή, ο εκπρόσωπος του Όμιλος Ιατρική Διάγνωση Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα κ. Δανέζης, ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος με τη κ. Όλγα Καραΐσκου από την εταιρεία NOON Informatics S.A. . Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ιδιοκτήτης του Ζαχαροπλαστείου ΒΥΖΑΝΤΙΟ που προσέφερε την υπέροχη Βασιλόπιτα!

Με αφορμή την εκδήλωση έγιναν και οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν τόσο από την κολύμβηση όσο και από το νεοσύστατο τμήμα στίβου του συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ