Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Ευχές και παιχνίδια για το Πάσχα μοίρασαν στα παιδιά οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ευχές, δώρα, τσουρέκια, κουλούρια και πασχαλινές δημιουργίες αποχαιρέτησαν για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα, τα παιδιά που φιλοξενούν, οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου.

Αν και τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών δεν στερήθηκαν τα πασχαλινά τους δώρα ακόμη κι όταν οι Παιδικοί Σταθμοί ήταν κλειστοί λόγω της πανδημίας, ωστόσο φέτος η χαρά των παιδιών, των παιδαγωγών και της Διοίκησης του Σταθμού ήταν μεγαλύτερη, αφού οι Παιδικοί Σταθμοί λειτουργούν και τα παιδιά δημιούργησαν και τα ίδια πασχαλινές κατασκευές, ενώ έφτιαξαν κουλούρια και αυγά, βιώνοντας την πασχαλινή ατμόσφαιρα με τους φίλους τους και τις παιδαγωγούς τους.

Τα πακέτα με τα πασχαλινά δώρα περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι ανάλογο της ηλικίας των παιδιών, τσουρέκι και ένα καλάθι με κουλούρια που πρόσφερε ο Παιδικός Σταθμός, καθώς και κουλούρια και λαζαράκια που παρασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά με τις παιδαγωγούς τους, κόκκινα αυγά που έβαψαν τα παιδιά στους σταθμούς και πασχαλινές δημιουργίες που κατασκεύασαν τα ίδια υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους.

Το πλούσιο πακέτο, μαζί με τις ευχές του για Καλό Πάσχα, πρόσφερε προσωπικά ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος, σε κάθε παιδί, τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου στα παιδιά του Β’ Παιδικού Σταθμού, ενώ τη, Μ. Τρίτη 19 Απριλίου προσέφερε στα παιδιά του Βρεφικού Σταθμού “Μικρόκοσμος”¨και την Μ. Τετάρτη στα παιδιά του Α’ Παιδικού Σταθμού.

Για αποφυγή συνωστισμού, τα πασχαλινά δώρα προσφέρονται στα παιδιά στο σχόλασμα, ενώ κουλούρια, κόκκινα αυγά και κατασκευές δημιουργήθηκαν λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Όπως κάθε χρόνο, εξάλλου, ο Γιώργος Κούρκουλος πρόσφερε στις παιδαγωγούς και τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς κουλούρια και τσουρέκια.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος οι συνθήκες της πανδημίας επέτρεψαν στα παιδιά, όχι μόνο να παραλάβουν τα ίδια τα δώρα τους, αλλά να εμπλουτίσουν με τις δημιουργίες τους το πασχαλινό καλάθι τους”, υπογράμμισε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη σταθερή και διαρκή στήριξή του στους Παιδικούς Σταθμούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ