Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού είναι ο πρώτος που εφαρμόζει πρόγραμμα νυχτερινών περιπολιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από πρόσφατη συμφωνία του Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού κου Παντελή Ξυριδάκη, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Τόσκα και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ κου Κωνσταντίνου Τσουβαλά, προβλέπεται η αναβάθμιση του τμήματος ασφαλείας Φιλοθέης σε υποδιεύθυνση ασφαλείας Β. Α Αττικής (εντός των ημερών ολοκληρώνεται η μελέτη ανακαίνισης του κτηρίου).

Παράλληλα, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας & προστασίας της δημοτικής περιουσίας από παράνομες πράξεις & ενέργειες, επιστρέφει στην πόλη το πλεόνασμα που έχει πετυχει, ως πλεόνασμα πρότυπων υπηρεσιών.
Με την πρωτοβουλία που υλοποιείται φέτος σε ένα τομέα υψηλού ενδιαφέροντος όπως είναι η ασφάλεια των κατοίκων του προαστίου, μέσω συνέργιας του δήμου, της ΕΛΑΣ και ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού αποτελεί ήδη την ασφαλέστερη περιοχή της Ελλάδος αναλογικά.

Η συνεργασία με την ιδιωτική εταιρία φύλαξης Starguard προβλέπει:
• Την καθημερινή φύλαξη και προστασία 365 μέρες το χρόνο, από τις 10 το βράδυ ως τις 6 το πρωί, του συνόλου της δημοτικής περιουσίας.
• Οκτώ περιπολικά αυτοκίνητα και το προσωπικό που τα στελεχώνει, περιπολούν σε όλο το Δήμο, φυλάσσοντας όχι μόνο τα δημοτικά κτίρια, αλλά και άλλες υποδομές, όπως είναι τα πάρκα και οι ελεύθεροι χώρου του προαστίου μας.
• Το παραπάνω προσωπικό, παράλληλα με το κύριο καθήκον τους, λειτουργεί και ώς ομάδα πυρασφάλειας, ενισχύοντας την προσπάθεια που ως Δήμος καταβάλλουμε για να προστατεύσουμε το πράσινο του προαστίου μας από τις φωτιές.
• Φύλαξη των δημοσίων σχολείων από ένστολους ιδιωτικούς φύλακες για προστασία των μαθητών.

Αν αντιληφθείτε κάτι ύποπτο που:
• θέτει σε κίνδυνο την περιουσία της πόλης ή
• δημιουργεί απειλή για την περιουσία ή τη ζωή σας έχετε ακόμη μιά επιλογή,
μπορείτε πλέον να καλέσετε και το Σταθμό της εταιρείας στο Ψυχικό, τηλ. 210 6713063, εκτός από το να τηλεφωνήσετε στην Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. (100) ή στο Αστυνομικό τμήμα Ψυχικού, τηλ. 210 6754249.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ