Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος και το νέο Δ.Σ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού Χαράλαμπου Μπονάτσου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ορκωμοσία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών και Εκπρόσωπος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, κ. Παύλος με την παρουσία Ιερέων και από τους τέσσερις Ιερούς Ναούς του Δήμου μας, Αγία Φιλοθέη, Άγιος Δημήτριος, Αγία Σοφία και Άγιος Γεώργιος.

«Ισότητα, ενότητα, ομόνοια και συμμετοχή», ο πυρήνας της Νέας Διοίκησης του Χαράλαμπου Μπονάτσου. Στον σύντομο λόγο του δεν ξέχασε κανέναν. Συνεχάρη, εκτός από τους εκλεγμένους και όλους αυτούς που εκτέθηκαν στην εκλογική διαδικασία, έδωσε μήνυμα ενότητας και κατέγραψε μέσα σε δυόμισι  σειρές την συνταγή της επιτυχίας:

Συσπειρωνόμαστε όλοι οι Ενεργοί Πολίτες ώστε να Συμμετέχουμε στην Πράξη για ένα Προάστιο Πρότυπο. Και με την αρωγή των υπαλλήλων μας και των υπηρεσιών μας, που καθημερινά υπερβαίνουν εαυτόν, είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε.”

 

 

 

 

 

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η κ. Νέλλη Λάβδα, Πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού. Το κλειστό γυμναστήριο κατέκλυσαν πάνω από 700 άτομα, σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα, πολίτες από το Ψυχικό, τη Φιλοθέη και το Νέο Ψυχικό, ενώ τον νέο Δήμαρχο τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι της Κυβερνητικοί και  παράγοντες του α’ και β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανάμεσά τους οι: Αλεξάνδρα Σδούκου Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Βίκυ Λοϊζου Γενική Γραμματέας Υπουργείου Ανάπτυξης,  Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ.α., καθώς και φορείς του Δήμου,

ενώ πολλά μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που δεν παρέστησαν λόγω ψηφίσεως του προϋπολογισμού στην Βουλή, απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στον νέο Δήμαρχο για την εκλογή του.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Μπάμπης Μπονάτσος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε και χαιρέτησε τον καθένα ξεχωριστά και έδωσε τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.

Η νέα Δημοτική Αρχή θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ