Ελάτε στην παρέα μας

Ραφήνας - Πικερμίου

Rapid tests για όλες τις επιχειρήσεις από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόγραμμα διενέργειας τεστ ταχείας διάγνωσης σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού Αττικής, πραγματοποιεί ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου.

Σε τεστ μπορούν να υποβληθούν επιχειρηματίες-ελεύθεροι επαγγελματίες όλων των κλάδων, οι εργαζόμενοι τους και τα μέλη των οικογενειών τους. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Οι μονάδες είναι στελεχωμένες με γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Το προσωπικό αυτό είναι εξειδικευμένο στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας.

Στην περίπτωση που κάποιος διαγνωστεί θετικός, υποβάλλεται αμέσως σε μοριακό τεστ προκειμένου να διασταυρωθεί το αποτέλεσμα, να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί.

Διαδικασία:

  • Εισαγωγή στον σύνδεσμο: στη σελίδα: https://www.eea.gr/arthra-eea/dorean-rapid-test-apo-to-e-e-a-se-epichirimaties-ke-eleftherous-epangelmaties-ti-prepi-na-gnorizete-gia-ti-diadikasia-2/
  • Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και επιλέγετε ένα από τα τέσσερα σημεία της Αττικής όπου υπάρχουν κινητές μονάδες.

Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:

  • κ. Γιώργο Χιονίδη: 2103380242,
  • κα Ηρώ Γαλάτη: 2103380206,
  • κα Ειρήνη Ντελή: 2103380203.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ