Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ένα βήμα πιο κοντά στην ανέγερση του 10ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε τροχιά υλοποίησης πλέον το νέο 10ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου, μετά από επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής του Ανδρέα Παχατουρίδη, το οποίο αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας, στην περιοχή της Χωράφας (Αγ. Ιεροθέου, Κηπούπολης και Χρυσούπολης).

Στην κρατική κατασκευαστική εταιρία “Κτιριακές Υποδομές ΑΕ”, παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκου και του Αντιδημάρχου Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Αναστάσιου Θεοδωράκου, υπεγράφη η εκπόνηση της μελέτης για το 10ο ΓΕΛ Περιστερίου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής (ΕΠ Αττική 2014 -2020).

 

 

Από την πλευρά του κρατικού κατασκευαστικού φορέα, ήταν παρόντες ο Πρόεδρος Δ.Σ. Τίμος Κατσίπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Θανάσης Γιάνναρης και ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ Θεόδωρος Κυριαζόπουλος.

Για το 10ο ΓΕΛ Περιστερίου, το αντικείμενο της μελέτης είναι η εκπόνηση του συνόλου των μελετών (αρχιτεκτονικών, στατικών, ηλεκτρομηχανολογικών κλπ.) με τις απαιτούμενες εγκρίσεις τους, προκειμένου για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του 10ου ΓΕΛ Περιστερίου.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ