Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Χρώματα και μουσική στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος.

Για πρώτη χρονιά διοργανώθηκε ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ στην πλατεία Τζορμπατζόγλου το Σάββατο το βράδυ 22/2 με τη συμμετοχή καρναβαλιστών και των καταστημάτων της περιοχής. Παρά την βροχή, το κέφι διατηρήθηκε αμείωτο σκορπίζοντας κέφι και χαρά στους καρναβαλιστές.
Την Κυριακή 23/2, διοργανώθηκε με τη συμμετοχή των φορέων της πόλης για 4η συνεχή χρονιά το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020. Η συμμετοχή των ομάδων ξεπέρασε κάθε προσδοκία με εκατοντάδες καρναβαλιστές να πλημμυρίζουν την Λ. Ειρήνης και τους δρόμους της πόλης μας σε μια γιορτή χαράς και ξεγνοιασιάς. Ο Βασιλιάς καρνάβαλος έδωσε ακριβώς το στίγμα της επικαιρότητας, ως ο βασιλιάς της γρίπης. Τα πληρώματα πολυμελή με εξαιρετικές ιδέες και καταπληκτικά κοστούμια. Μάγισσες, άγγελοι και δαίμονες, καουμπόηδες και τρελαμένες νοικοκυρές, ζαχαρωτά και αγάπη, μπανιέρες και μπουρνούζια, ρεμπέτες και μάγκες και …τρελό κέφι.
Μετά την λήξη του καρναβλιού μεγάλοι αλλά κυρίως οι μικροί δημότες διασκέδασαν στο πάρκο της Πρόνοιας, στο μεγάλο χωριό της Χαράς, με τα φουσκωτά κάστρα, το συντριβάνι της σοκολάτας, τις μασκώτ του ντίσνευ, και τους κλόουν, μέχρι τις απογευματινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ