Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Όσα έγιναν στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δ.Σ. Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Μελισσίων, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημάρχου Πεντέλης Νατάσσας Κοσμοπούλου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε υπό τους ήχους της άρπας της Λίνας Ροδοπούλου και συνεχίστηκε με Αγιασμό από τους Ιερείς όλων των εκκλησιών του Δήμου, με εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Κηφισιάς Κύριλλου τον πατέρα Χρήστο, ο οποίος μετά τον Αγιασμό όρκισε τη νέα Δήμαρχο Πεντέλης και στη συνέχεια το νέο Δ.Σ.

Εν συνεχεία, η νέα Δήμαρχος, παίρνοντας το λόγο εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη μεγάλη τιμή που της δόθηκε από τους πολίτες και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του προγράμματος που εξήγγειλε προεκλογικά. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Η επιλογή σας να εκλέξετε τον συνδυασμό μας Μπορούμε Καλύτερα για τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στον τρόπο διακυβέρνησης της πόλης μας. Η πόλη μας αλλάζει πλεύση».

Ακολούθησε μπουφές και μουσική ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στη νέα Δήμαρχο και τους Συμβούλους καλή θητεία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ