Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Προχωρά η μεταφορά των πυλώνων της ΔΕΗ στη Νέα Πεντέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την καθυστέρηση που υπήρξε λόγω προσφυγών υποψηφίων αναδόχων στην Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών, αναδείχθηκε από τη διαγωνιστική διαδικασία του ΑΔΜΗΕ, ο προσωρινός ανάδοχος, που θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου της μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ στη Νέα Πεντέλη.

Παράλληλα αναρτήθηκε η πρόσκληση για την προσκόμιση των αποδεικτικών του μειοδότη, η προθεσμία υποβολής των οποίων θα λήγει στις 21/01.

Αυτό που μένει να ολοκληρωθεί είναι το τελικό στάδιο της κατακύρωσης του διαγωνισμού και η υπογραφή του αναδόχου. Στη συνέχεια θα υπογραφεί η σύμβαση του αναδόχου με τον ΑΔΜΗΕ για την εκτέλεση του έργου.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε σχετικά: “Το έργο της απομάκρυνσης των πυλώνων στη Νέα Πεντέλη ξεκινά σε λίγες εβδομάδες. Μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από πόρους του ΕΣΠΑ και του ΑΔΜΗΕ, όπου πετύχαμε ο Δήμος και οι πολίτες να μην επιβαρυνθούν οικονομικά, τώρα έρχεται και η ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου. Η δουλειά μας όλον αυτόν τον καιρό ήταν συστηματική και η αγαστή συνεργασία με τον ΑΔΜΗΕ και το αρμόδιο Υπουργείο απέδωσε καρπούς. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Μιλάμε με συγκεκριμένα έργα, φέρνουμε μετρήσιμα αποτελέσματα”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ