Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Ο Σ.Π.Α.Π. συμμετέχει στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό που διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης συμμετέχει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.).
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Πρόεδρος, Εθελοντές, αλλά και εργαζόμενοι του Συνδέσμου μοίρασαν λιχουδιές και δώρα σε μικρούς και μεγάλους.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού δε θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια εκδήλωση χαράς. Βασικό μας καθήκον (με βάση και το Καταστατικό του Συνδέσμου) είναι η ευαισθητοποίηση των νέων παιδιών, των μαθητών και των γονέων τους, αλλά και όλων των πολιτών σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, αλλά και εθελοντισμού, κάτι το οποίο πράττουμε συστηματικά μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουμε να πράττουμε και στο μέλλον. Έχουμε επανειλημμένα αποδείξει τη δέσμευση και την αφοσίωση να μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά την αγάπη για το περιβάλλον και την προστασία του.
Στις λίγες μέρες που θα είμαστε εδώ μαζί με το εορταστικό κλίμα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και πάλι τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς τους οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στις δράσεις του ΣΠΑΠ, είτε μέσα από σχολικές δράσεις αναδάσωσης, είτε μέσα από τις πολυποίκιλες εθελοντικές δράσεις μας, μαζί με τις οικογένειές τους.
Είμαστε εδώ για να δώσουμε χαρά σε μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας και να γιορτάσουμε μαζί με όλους τις Άγιες Μέρες που έρχονται. Εύχομαι σε όλους, αλλά κυρίως στους μικρούς μας φίλους, να περάσουν καλά και ξένοιαστα τις γιορτές μαζί με τους γονείς τους και τους φίλους τους.
Χρόνια Πολλά σε όλους, Καλές Γιορτές! Να έχουμε μία Καλή Νέα Χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα για όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ