Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Ομιλία για την “Αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου – Η σημασία των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ομιλία της Προέδρου της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. κ. Αθηνάς Βαδαλούκα, με θέμα Αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου – Η σημασία των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο PENTELICA PHARMACY στην Νέα Πεντέλη, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 28.
Πολλοί άνθρωποί υποφέρουν από χρόνιο πόνο καρκινικής ή μη αιτιολογίας, με αποτέλεσμα την μεγάλη κοινωνική, ψυχολογική και οικονομική τους επιβάρυνση, χωρίς καν να γνωρίζουν την ύπαρξη των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας, στα οποία μπορούν να θεραπευτούν. Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. από την ίδρυση της ως επιστημονική εταιρεία εδώ και 20 χρόνια, αγωνίζεται για το δικαίωμα των ασθενών στην θεραπεία του χρόνιου πόνου, μέσα από το πλούσιο και δυναμικό επιστημονικό, κοινωνικό κι εκπαιδευτικό της έργο. Μεταξύ άλλων, συνεργάζεται στενά με τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, με συλλόγους ασθενών αλλά και με δήμους οργανώνοντας συμβουλευτικούς σταθμούς Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας.
Η Πρόεδρός της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. κ. Αθηνά Βαδαλούκα είναι Αν. Καθ. Αναισθησιολογίας – Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Αγωγής ΕΚΠΑ, Γεν. Γραμματέας του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πόνου (WIP), Aντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου κατά του Πόνου (ΕuLAP), τ. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιοχικής Αναισθησίας (ΕSRA)και έχει συμμετάσχει σε πολλές σχετικές Εθνικές Επιτροπές.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ