Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Δήμο Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με αφορμή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Η δράση πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κολυμβητήριο του Δήμου Πεντέλης (Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο, Υψηλάντου 7 & Παναγούλη, Μελίσσια) την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 κατά τις ώρες 09:30-13:00.

Ο χώρος του Κολυμβητηρίου παραμένει κλειστός στους πολίτες, έχει απολυμανθεί και θα απολυμανθεί και μετά τη δράση, ενώ τη δράση αιμοληψίας θα διενεργήσει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, στελεχωμένο από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό στην τήρηση των υγειονομικών κανονισμών προστασίας των αιμοδοτών.

Οι εθελοντές αιμοδότες ζητούνται πριν την προσέλευση τους να καλούν στο τηλέφωνο 2132050007, για το κλείσιμο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της Αιμοδοσίας, παρακαλούνται επίσης, να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ