Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Δήμητρα Κεχαγιά: “Πλήρης ενημέρωση με διαφάνεια και πνεύμα συνεργασίας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιστολή της Δημάρχου προς την κα Κοσμοπούλου ορίζεται η διαδικασία ενημέρωσης της νεοεκλεγείσας δημοτικής αρχής.

Υπεύθυνος για την ενημέρωση ορίζεται ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Καρβουνάκης, ενώ διατίθεται και γραφείο στο Δημαρχείο για διευκόλυνση της νεοεκλεγείσας αρχής.

Τα αιτήματα προς ενημέρωση θα απευθύνονται γραπτώς στον κ. Καρβουνάκη, ο οποίος θα φροντίζει για την κατάλληλη προετοιμασία των υπηρεσιών του Δήμου και θα οργανώνει τις σχετικές συναντήσεις.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της Δημάρχου είναι το ακόλουθο:

«Αξιότιμη κ. Κοσμοπούλου,

Με την επιστολή μου από τις 17.10.2023, με την οποία σάς συγχάρηκα για την εκλογή σας, δήλωσα την πρόθεση μας, να έχετε πλήρη ενημέρωση, με διαφάνεια και πνεύμα συνεργασίας, ώστε την 1η Ιανουαρίου, που θα αναλάβετε να είστε έτοιμοι.

Για τη διευκόλυνση σας, θα έχετε στη διάθεση σας γραφείο στο 2ο όροφο του Δημαρχείου της Δ.Κ Μελισσίων, από την Τρίτη 24.10.2023 τις ώρες λειτουργίας του Δημοτικού Καταστήματος.

Όπως γνωρίζετε, η ευθύνη της διοίκησης του Δήμου εξακολουθεί να ανήκει στην παρούσα δημοτική αρχή, η οποία οφείλει να ασκήσει τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος του έτους. Τα στελέχη και οι υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης έχουν συγκεκριμένα καθήκοντα και έργο να διεκπεραιώσουν, ώστε να λειτουργεί εύρυθμα ο Δήμος, να προχωρούν τα δεκάδες έργα και παρεμβάσεις, που είναι σε εξέλιξη και να διεκδικούνται νέες χρηματοδοτήσεις.

Για την οργάνωση της ενημέρωσης, τόσο της δικής σας, όσο και συνεργατών σας, υπεύθυνος θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γ. Καρβουνάκης.

Η διαδικασία είναι απλή. Θα απευθύνετε εγγράφως τα ζητούμενα στον κ. Γ. Καρβουνάκη, ο οποίος θα φροντίζει για την κατάλληλη προετοιμασία των υπηρεσιών του Δήμου και θα οργανώνει τις συναντήσεις που θέλετε.

Με τα παραπάνω διασφαλίζονται, τόσο η πλήρης ενημέρωση σας, όσο και η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Είναι αυτονόητο ότι και η ίδια προσωπικά θα βρίσκομαι στη διάθεση σας, όπου χρειαστεί.

Με εκτίμηση,

Δήμαρχος Πεντέλης

Δήμητρα Κεχαγιά».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ