Ελάτε στην παρέα μας

Πειραιά

Πειραιάς: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση γεμάτη λάμψη, χρώμα, εορταστικές μελωδίες και χριστουγεννιάτικη μαγεία, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης φωταγώγησε με την οικογένειά του το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των εορτών στην πόλη μας!

Ο Πειραιάς φόρεσε και επίσημα τα γιορτινά του και με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου  δένδρου δεκάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον Πειραϊκό ουρανό, δημιουργώντας  μια πανδαισία χρωμάτων. Ταυτόχρονα άναψαν και τα φώτα του Δημαρχείου Πειραιά, καθώς και οι γερανοί του Μετρό, δημιουργώντας μια μαγευτική εορταστική ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς στο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο, το οποίο έχει εφέτος ύψος 19 μέτρα και είναι το πιο λαμπερό σε όλη τη χώρα, καθώς έχει στολιστεί με περισσότερα από 100.000 λαμπάκια! Ο στολισμός του είναι εμπνευσμένος από μια αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ιστορία αυτή του «Καρυοθραύστη», ένα γλυκό μαγικό παραµύθι για µία κούκλα παιχνίδι, που ζωντανεύει στα όνειρα ενός μικρού παιδιού και μας μεταφέρει σε έναν παραμυθένιο κόσμο, όπου όλα είναι μαγικά! Η πόλη με τον εντυπωσιακό στολισμό της είναι πιο εξωστρεφής,  λαμπερή, φωτισμένη σε κάθε γειτονιά και στέλνει μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας στη δύσκολη αυτή περίοδο που εξακολουθούμε να βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της, έκανε την ατμόσφαιρα ακόμη πιο γιορτινή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ