Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παρουσία του Δημάρχου Γ. Μώραλη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη τελέστηκαν τα εγκαίνια της δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς που πραγματοποίησε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας.

Τα εγκαίνια έγιναν χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Πειραιώς επισήμανε την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη και το έργο που προσφέρει ο Δήμος Πειραιά λέγοντας χαρακτηριστικά : «με τον Δήμο Πειραιώς και με όλους τους κοινωνικούς φορείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε ένα μεγάλο λιμάνι που έχει ανοιχτές αγκαλιές σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, είπε χαρακτηριστικά:

«Στον Πειραιά είμαστε όλοι ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό: στη στήριξη των συνανθρώπων μας που διαβιούν υπό δύσκολες συνθήκες. Όλοι μαζί καταβάλλουμε προσπάθειες, προκειμένου να καλύψουμε όσο γίνεται περισσότερες ανάγκες. Νιώθω χαρούμενος που η πόλη μας διαθέτει μια Μητρόπολη με έντονο κοινωνικό έργο και έναν δραστήριο Μητροπολίτη με μεγάλη προσφορά στην πειραϊκή κοινωνία. Θα ήθελα να συγχαρώ τη Μητρόπολη Πειραιά για τη δωροέκθεση και για το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο. Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει με αίσθημα αλληλεγγύης να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, κάτι που πιστεύω πως αποτελεί υποχρέωση, αλλά και ηθικό μας καθήκον».

Τα εγκαίνια της της δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους από τον Δήμο Πειραιά οι Αντιδήμαρχοι κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και κ. Δημήτρης Καρύδης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ