Ελάτε στην παρέα μας

Πειραιά

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης στο Φεστιβάλ «Ελλάδα των Γεύσεων» στον Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα εγκαίνια του φεστιβάλ «Ελλάδα των Γεύσεων» στην Ακτή Μητσοπούλου, στο Πασαλιμάνι του Πειραιά, έδωσε το παρόν, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου, ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης.

 

Κεντρικό θέμα του Φεστιβάλ που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχει ως στόχο την ανάδειξη των προϊόντων της ελληνικής γης. Με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα να δίνουν ραντεβού, από τις 5 έως τις 14 Μαΐου, στο Πειραιά για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

 

Ο κ. Ιωακειμίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αντιδήμαρχο Βιώσιμης Ανάπτυξης και Προγραμματισμού κ. Δημήτρη Καρύδη και τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με τον οποίο συζήτησαν για την ανάπτυξη της περιοχής.

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης παραχώρησε δήλωση στο κανάλι «Ένα» του Πειραιά, δίνοντας συγχαρητήρια στον κ. Μώραλη για την άριστη διοργάνωση. Πρόσθεσε μάλιστα πως το Φεστιβάλ αναδεικνύει πέρα από τον Πειραιά και τους όμορους Δήμους και συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας της περιοχής.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η δημοσιογράφος Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Καψοκόλης και ο συνεργάτης επικοινωνίας του θεσμού, κ. Στ. Πρατσώλης.

 

Ο κ. Ιωακειμίδης δήλωσε κατά την παρουσία του στο Φεστιβάλ: «Ο Δήμος Πειραιά είναι το κέντρο των εξελίξεων. Παίρνει πρωτοβουλίες και υλοποιεί δράσεις που προωθούν την περιοχή. Ο Πειραιάς αλλάζει, εξελίσσεται και μεγαλώνει. Ενισχύει τη δυναμική του στην κρουαζιέρα και τον τουρισμό και για αυτό εκδηλώσεις όπως αυτό το Φεστιβάλ γίνονται όλο και πιο σημαντικές».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ