Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά: Ζητά άμεση παρέμβαση για τα έργα στη γέφυρα Καρδατά στα Μέγαρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά με επιστολή του προς την Περιφέρεια Αττικής ζητά την άμεση παρέμβαση της προς το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και την Ολυμπία Οδό για την ολοκλήρωση του έργου στη γέφυρα Καρδατά στα Μέγαρα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος ΒΕΠ, κ. Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας μεταξύ άλλων αναφέρει :

«Ο Οικονομικός Επόπτης του Β.Ε.Π., κ. Γιώργος Παπαθανασίου γίνεται καθημερινά αποδέκτης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις επιχειρήσεις της Δυτικής Αττικής από το 2022 με τις συνεχόμενες αναβολές της αποκατάστασης της επισκευής της ΠΕΟΑΚ – γέφυρας Καρδατά από την Ολυμπία Οδό.

Ο κος Παπαθανασίου σε επικοινωνία με τις επιχειρήσεις της περιοχής, μας μετέφερε την αγωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οποίες πλήττονται άμεσα λόγω του κλεισίματος του δρόμου, και πλέον βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Κύριε Περιφερειάρχη

Γνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έχετε καταβάλλει για την αναπτυξιακή προοπτική της περιφέρειας μας , παρακαλούμε για την άμεση παρέμβαση σας προς το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ, έτσι ώστε να προβούν σε άμεσες ενέργειες επίλυσης του θέματος για την ολοκλήρωση του έργου στη γέφυρα Καρδατά στα Μέγαρα και να αποδοθεί προς χρήση .

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν δοκιμαστεί επί σειρά ετών ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τις στηρίξουμε ουσιαστικά.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ