Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Πειραιά τοποθέτησε πόρτες εισόδου στις παραλίες Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πειραιά με κύριο μέλημα την προστασία των πολιτών, του περιβάλλοντος  χώρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων από φθορές και βανδαλισμούς, καθώς και για την αποτροπή της συρροής παραβατικών στοιχείων, προχώρησε στην τοποθέτηση πόρτας  εισόδου στην παραλία Βοτσαλάκια, επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας.

Ανάλογη παρέμβαση έχει πραγματοποιηθεί και στην είσοδο της παραλίας στην Φρεαττύδα επί της Ακτής Θεμιστοκλέους, η οποία επίσης υφίστατο καθημερινά  καταστροφές στον περιβάλλοντα χώρο.
Η πρόσβαση στην παραλία Βοτσαλάκια είναι ελεύθερη για τους πεζούς και τα άτομα με αναπηρία καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Να σημειωθεί ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω του θερινού σινεμά, απαγορεύεται η είσοδος για τα οχήματα από τη 01:00 έως τις 06:00, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο  απαγορεύεται η είσοδος για τα οχήματα από τις 00:00 έως τις 06:00.

Η πρόσβαση στην παραλία της Φρεαττύδας είναι επίσης ελεύθερη για τους πεζούς και τα άτομα με αναπηρία καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, ενώ από τις 9:00 έως τις 16:00 υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης για τα οχήματα των ατόμων με αναπηρία. Τις βραδινές ώρες δεν επιτρέπεται η είσοδος για τα οχήματα.

Σημειώνεται πως οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε 24ωρη βάση, σε  περίπτωση που παραστεί ανάγκη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά προχωρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε εκτεταμένες εργασίες και παρεμβάσεις, προκειμένου να είναι ακόμα πιο καθαρές, πιο όμορφες και πιο λειτουργικές οι παραλίες του Πειραιά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, καθώς είναι χαρακτηρισμένες ως αρχαιολογικοί χώροι.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ