Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δωρεάν μαθήματα στους δημότες του Πειραιά από την SQLearn

Δημοσιεύθηκε

στις

Η SQLearn, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους δημότες Πειραιά να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν δύο ηλεκτρονικά μαθήματα για ευαισθητοποίηση απέναντι στην πανδημία του COVID-19 και για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Μέσω του μαθήματος “Ενημερωτικό ηλεκτρονικό μάθημα για το νέο κορωνοϊό (COVID-19) βάσει των κανονισμών του Υπουργείου Υγείας & του ΕΟΔΥ”,  μπορεί κανείς να κατανοήσει τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσει σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να προστατευτεί από τον ιό και να μειώσει τον κίνδυνο μετάδοσής του. Μάθετε τι ακριβώς είναι ο νέος κορωνοϊός COVID-19, πώς μπορείτε να φροντίσετε με ασφάλεια ένα ύποπτο κρούσμα στο σπίτι, αλλά και καλές πρακτικές της εξ΄ αποστάσεως εργασίας.

Μαζί με το μάθημα για τον COVID-19, είναι διαθέσιμο και το ηλεκτρονικό μάθημα για το Cyber Security, καθώς σε μία περίοδο που ένα μεγάλο μέρος του κόσμου εργάζεται από το σπίτι, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να γνωρίζει κανείς τις απειλές στον κυβερνοχώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα αυτά δωρεάν μπαίνοντας στην πλατφόρμα http://www.elearningcourses.gr και κάνοντας μία απλή εγγραφή ή χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους της Microsoft, της Google ή του Facebook.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη, σε δήλωσή της, τόνισε: «Σε μια εποχή κρίσιμη για την υγεία μας, όπως είναι η σημερινή, μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε και εμάς τους ίδιους και τους άλλους. Παράλληλα, όμως συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη ζωή μας, ενημερωνόμαστε, μαθαίνουμε, εργαζόμαστε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Σε αυτό το πλαίσιο, με την ευγενική αρωγή και χορηγία της SQLearn, εγκαινιάζουμε μια σειρά δωρεάν υπηρεσιών  προς τους δημότες μας στον χώρο της εξ΄ αποστάσεως μάθησης,  όπως την γνωριμία με το cyber security και, πιο συγκεκριμένα, την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο».

«Ήρθαμε στον Πειραιά και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε, στο μέτρο που μας αναλογεί, στην πόλη που μας φιλοξενεί», ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn κ. Σπύρος Γκούμας.

Η δράση της SQLearn

H SQLearn είναι μία ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών e-learning, με αποκλειστική ειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν τη συμβουλευτική, την τεχνική υποστήριξη, την εγκατάσταση και παραμετροποίηση πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης, καθώς και την παραγωγή ηλεκτρονικών μαθημάτων. Η εταιρεία μεταφέρθηκε από τις αρχές του 2020 στην καρδιά του Πειραιά, παρέχοντας στη συνεχώς αυξανόμενη ομάδα της τον χώρο που χρειάζεται, αλλά και ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ ή καλέστε στη γραμμή 24ωρης λειτουργίας 1135.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ